Gebiz Ortaokulu

Vizyon: OKULUMUZUN VİZYONU “Doğru ideallere yanlış yollardan gidilmez…” anlayışını benimseyen bir kurum olarak; • Öğrencilerimizin kendine güvenen, içindeki hayal gücünü keşfedip değerlendirebilen, ideallerini gerçekleştirmeye istekli, başkalarının hak ve özgürlüklerine saygı duyan birey olmalarını sağlamak; • Öğrencilerimizin istek ve ihtiyaçlarını yerine getirerek başarıya giden yolda motive olmalarını sağlamak; • Eğitim öğretim etkinliklerinde, çağdaş teknolojinin getirdiği olanakların tümüyle kullanıldığı bir ortamı öğrenci ve öğretmenlerimizin hizmetine sunmak; • Okulumuzu; öğrencileri, öğretmenleri, çalışanları ve velileri ile çevrede örnek gösterilebilecek bir kurum haline getirmek için çabalıyoruz.

Misyon: OKULUMUZUN MİSYONU • Atatürk’ün “Geçmişini bilmeyen geleceğini bilemez.” Sözünden hareketle değerlerine ve şanlı tarihine sahip çıkan , Atatürk ilkelerini ve devrimlerini benimsemiş, vatanına milletine bağlı; • Empati kurabilen ve şeffaf, klasik eğitim öğretim kavramlarının dışında; • Takım çalışmasına yönelik, iletişime açık öğrencilerin araştırma ve öğrenme sorumluluğunu aldığı; • Keyifli ve zenginleştirilmiş öğrenme ortamlarına sahip; • Dürüst, fedakar, hoşgörülü; saygı ve sevginin esirgenmediği tüm evrensel değerlerin benimsendiği; • Sanat ve spor etkinliklerinin eğitimin ayrılmaz parçası haline geldiği bir ortamda; kendi ayakları üzerine durabilen, kendi düşüncelerini savunurken başkalarının düşünce ve haklarına saygı gösteren, görev ve sorumluluklarının bilincinde öğrenciler yetiştirmek için çabalıyoruz.

Başarılar: 0

Saatler: 09:00- 15:35
Isınma: Klima
Yabancı Dil:
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://gebizortaokulu.meb.k12.tr

Adres - GEBİZ MAH.İLKÖĞRETİM CAD.NO17/01 SERİK/ANTALYA

Yerleşim Yeri -

Adres - GEBİZ MAH.İLKÖĞRETİM CAD.NO17/01 SERİK/ANTALYA

Ulaşım Antalya Meydan Mahallesine 20 Dk da bir servis kalkmaktadır. Yeterli çoğunluk (7 öğretmen) olması halinde Serik merkeze de servisle ulaşım sağlanmaktadır. Aynı zamanda Antalya´da ikamet eden öğretmenler özel araçları ile 4-5 kişilik gruplar halinde ulaşımı sağlamaktadır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İL 42 KM,İLÇE 35 KM